У мережі показали фото знищених установок ППО РФ С-300В

Читать на русском

У мережі показали фото знищених установок ППО РФ С-300В

У мережі показали фото знищених установок ППО РФ С-300В

Зафіксовано елементи російського ЗРК, потужне загоряння двох машин та розкидані навколо частини транспортно-пускових контейнерів від зенітних ракет.

В Україні ліквідували установки комплексу протиповітряної оборони С-300В російських окупантів у лютому 2023 року. У "Telegram"-овому каналі "Війна в Україні. Втрати техніки" оприлюднили відповідні світлини.

У повідомленні вказано про те, що були знищені російські пускова установка 9А83М2 та пуско-зарядна установка 9A85-2 комплексу 9К81М2 С-300В4 (С-300В). Ліквідація техніки загарбників відбулася на території Запорізької області у лютому 2023 року.

На фото можна побачити елементи ЗРК країни-агресорки. Також зафіксовано потужне загоряння двох машин і розкидані навколо частини транспортно-пускових контейнерів від зенітних ракет.

Точна локація, де була позиція російської ППО і що стало причиною їх знищення, поки невідомо. Як повідомив "Мілітарний ", установки ЗРК, ймовірно, були вражені далекобійними вогневими засобами українських військ, можливо, високоточним ударом з M142 HIMARS, за допомогою якого регулярно знищуються ворожі комплекси ППО.

 qkxiqdxiqdeihrant