З сезонного фрукта хурми можна не лише готувати вишукані десерти або просто їсти, але й готувати цікаві салати. Рецептом такого ми сьогодні хочемо поділитися.
Салат з зеленню, хурмою та хамоном готується легко і має цікавий смак. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "tatianaorineo".
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Хурму помити, просушити серветками.
2. Рукколу також промити і висушити.
3. Сир камамбер і хурму нарізати на шматочки.
4. Хамон розділити на смужки і нарізати на шматочки.
5. Окремо з'єднати інгредієнти для соусу – олію, мед, лимонний сік і гірчицю в зернах.
6. На тарілку викласти рукколу, зверху шматочки сиру, хурми та хамона. Полити салат соусом.