Такі риби як скумбрія або хек досить популярні серед господинь. Першу можна замаринувати або запекти, а хек потушити у смачному маринаді, завдяки якому страва вийде ресторанною.
Йдеться про рецепт хека в кисло-солодкому соусі. А поділилися ним на Instagram-сторінці "_fil.anna_".
Інгредієнти:
Інгредієнти для маринаду (склянка 200 мл):
Спосіб приготування:
1.Рибу помити, просушити і нарізати на невеликі шматочки.
2.Запанірувати рибу в муці і обсмажити до золотистого кольору з обох сторін.
3.Цибулю та болгарський перець тонко нарізати.
4.Укласти в каструлю шарами: цибуля/перець – риба – цибуля/перець – риба.
5.Приготувати маринад, змішавши воду, цукор, рослинну олію, томатний соус, сіль, спеції.
6.Додати оцет і знову довести до кипіння.
7.Залити рибу гарячим маринадом і повністю охолодити при кімнатній температурі.
8.Відправити на ніч у холодильник.