понеділок20 січня 2025
swoboda.in.ua

Чудова ідея для чаювання з друзями: приготуйтe синабони з яблуками (відео)

Приготувати такі булочки зовсім не важко.
Отличный способ провести время с друзьями: приготовьте синабоны с яблоками! Смотрите видео-рецепт!

Якщо хочеться поласувати чимось смачненьким з чаєм, зовсім не обов'язково бігти в магазин. Замість цього можна приготувати незвичайний десерт з печива та заварного крему або ж спекти ароматні булочки.

Сінабони відомі у всьому світі і їх подають у багатьох популярних кафе. Рецептом сінабонів з яблуками з нами поділилися на Instagram-сторінці "peskova_kateryna".

Як приготувати сінабони з яблуками

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 510 г;
  • вершкове масло – 60 г;
  • цукор – 45 г;
  • сіль – 5 г;
  • молоко – 240 мл;
  • сухі дріжджі – 10 г;
  • яйця – 2 шт.;

Інгредієнти для начинки:

  • яблука – 2 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • кориця – 20 г;
  • вершкове масло – 70 г;

Інгредієнти для крему:

  • сметана 20% — 200 г;
  • сливки – 50 мл;
  • цукрова пудра – 50 г;

Спосіб приготування:

1. Змішати борошно з холодним вершковим маслом до стану крихти.

2. Додати решту інгредієнтів, замісити тісто протягом 20 хв.

3. Накрити тісто і залишити підніматися 1-1,5 години в теплому місці.

4. Розкатати тісто в прямокутник товщиною 2-3 мм.

5. Намазати м'яким вершковим маслом, посипати сумішшю цукру з корицею, викласти нарізані яблука.

6. Згорнути тісто в рулет, нарізати, викласти в форму для випікання. Залишити підніматися ще 20-30 хв.

7. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.

8. Для крему всі інгредієнти збити міксером, покрити випечені сінабони.

9. За бажанням додати карамель і горіхи.