Кіш – це дуже ситний пиріг, який чудово підходить для обіду. Його тісто готується настільки просто, що навіть новачок у кулінарії зможе його приготувати. Крім того, начинку можна зробити на свій смак. Наприклад, приготувати випічку з лососем або ж із куркою.
Саме рецептом останньої ми сьогодні хочемо поділитися. А опублікували його на Instagram-сторінці "nata.cooking".
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти:
Інгредієнти для заливки:
Спосіб приготування:
1. Для приготування основи до муки додати сіль, холодне масло.
2. Перетерти до стану крихти.
3. Далі додати яйце, молоко.
4. Швидко замісити однорідне тісто.
5. Покласти в пакет-слайдер і відправити в холодильник на 20-30 хвилин.
6. Для начинки обсмажити до готовності куряче філе, спеції додати за смаком і відварити до напівготовності броколі 2-3 хвилини, не більше, після чого відразу перекласти його в холодну воду, це допоможе зберегти яскравий колір.
7. Тісто розкатати в тонкий пласт завтовшки 5 мм, перекласти в форму, рівномірно розподілити і викласти начинку.
8. Для заливки з'єднати всі інгредієнти, вилити її зверху на основу, посипати сиром, додати помідори чері і відправити в форму.
9. Запікати при температурі 180 градусів 40-50 хвилин.