середа19 березня 2025
swoboda.in.ua

Ситі всі будуть: як приготувати смачний киш з куркою та овочами (відео)

Випічку можна подавати на стіл у будь-який час доби: як на сніданок зі солодким чаєм, так і на перекус зі свіжими овочами.
Все будут довольны: узнайте, как сделать сытный киш с курицей и овощами (видео)

Кіш – це дуже ситний пиріг, який чудово підходить для обіду. Його тісто готується настільки просто, що навіть новачок у кулінарії зможе його приготувати. Крім того, начинку можна зробити на свій смак. Наприклад, приготувати випічку з лососем або ж із куркою.

Саме рецептом останньої ми сьогодні хочемо поділитися. А опублікували його на Instagram-сторінці "nata.cooking".

Як приготувати кіш з куркою та овочами

Інгредієнти для тіста:

  • мука – 200 г;
  • масло вершкове – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • холодне молоко – 1 ст. л. (або води);
  • сіль – 0,5 ч. л.;

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300-400 г;
  • броколі – 200-300 г;
  • творог – 100 г;
  • помідори чері;

Інгредієнти для заливки:

  • яйця – 4 шт.;
  • вершки 20% – 250 мл;
  • сіль, перець – за смаком;

Спосіб приготування:

1. Для приготування основи до муки додати сіль, холодне масло.

2. Перетерти до стану крихти.

3. Далі додати яйце, молоко.

4. Швидко замісити однорідне тісто.

5. Покласти в пакет-слайдер і відправити в холодильник на 20-30 хвилин.

6. Для начинки обсмажити до готовності куряче філе, спеції додати за смаком і відварити до напівготовності броколі 2-3 хвилини, не більше, після чого відразу перекласти його в холодну воду, це допоможе зберегти яскравий колір.

7. Тісто розкатати в тонкий пласт завтовшки 5 мм, перекласти в форму, рівномірно розподілити і викласти начинку.

8. Для заливки з'єднати всі інгредієнти, вилити її зверху на основу, посипати сиром, додати помідори чері і відправити в форму.

9. Запікати при температурі 180 градусів 40-50 хвилин.