Фарш із м'яса – чудова основа для приготування апетитних, поживних котлет, фритат або тефтельок. Щоб страви мали насичений смак, слід доповнити їх ароматними спеціями та часником.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати бризолі з фаршем. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Інгредієнти:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1.До фаршу додати сіль, перець, сушений часник, італійські трави, яйце, панірувальні сухарі, сметану, зелень, зажарку і перемішати.
2.З вафель сформувати заготовки.
3.Змастити фаршем вафлі.
4.До 4 яєць додати сметану або майонез і збити виделкою.
5. Заготовки обсмажити на маленькому вогні під закритою кришкою до готовності з обох сторін.