неділя23 лютого 2025
swoboda.in.ua

Діти будуть у захваті: приготуйте апельсинові маршмеллоу вдома (відео)

Маршмеллоу можна використовувати як самостійний десерт або прикрашати ними торти.
Дети обожают сладости! Узнайте, как сделать апельсиновые маршмеллоу дома. Смотрите наше видео!

З апельсином можна приготувати не лише солодкі страви, такі як кекси, але й смачні салати, наприклад, з печінкою. Проте сьогодні ми хочемо поділитися рецептом саме апельсинового десерту.

Маршмеллоу з апельсиновою цедрою легко приготувати вдома. А рецепт опублікований на Instagram-сторінці "anny.cooking".

Як приготувати апельсинові маршмеллоу

Інгредієнти:

  • 3 апельсини;
  • 20 г желатину + 100 мл апельсинового соку;
  • 440 г цукру + 120 мл апельсинового соку;
  • 30 г кукурудзяного крохмалю;
  • 30 г цукрової пудри;

Спосіб приготування:

1. Силіконову форму змастити рослинною олією.

2. З одного апельсина натерти цедру і вичавити сік з усіх апельсинів.

3. З'єднати желатин з апельсиновим соком та залишити на 15 хвилин.

4. Цукор залити апельсиновим соком і довести до кипіння, залишити кипіти на хвилину і зняти з вогню.

5. Розтопити желатин у мікрохвильовці та влити в миску, одразу додати гарячий сироп і збити до пишності.

6. Коли маса почне намотуватися на вінчики, додати цедру, перемішати і вилити в форму.

7. Охолодити в холодильнику 4 години.

8. Готові маршмеллоу присипати крохмалем з пудрою та нарізати.