З апельсином можна приготувати не лише солодкі страви, такі як кекси, але й смачні салати, наприклад, з печінкою. Проте сьогодні ми хочемо поділитися рецептом саме апельсинового десерту.
Маршмеллоу з апельсиновою цедрою легко приготувати вдома. А рецепт опублікований на Instagram-сторінці "anny.cooking".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Силіконову форму змастити рослинною олією.
2. З одного апельсина натерти цедру і вичавити сік з усіх апельсинів.
3. З'єднати желатин з апельсиновим соком та залишити на 15 хвилин.
4. Цукор залити апельсиновим соком і довести до кипіння, залишити кипіти на хвилину і зняти з вогню.
5. Розтопити желатин у мікрохвильовці та влити в миску, одразу додати гарячий сироп і збити до пишності.
6. Коли маса почне намотуватися на вінчики, додати цедру, перемішати і вилити в форму.
7. Охолодити в холодильнику 4 години.
8. Готові маршмеллоу присипати крохмалем з пудрою та нарізати.