До новорічного столу господині готували не лише різноманітні салати, але й закуски на кшталт з оселедцем та ківі. А сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати закуску, яка може стати не лише прикрасою святкового столу, але й щоденним частуванням.
Йдеться про закуску з запеченого перцю та хліба. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "nata.cooking".
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Перець запекти з олією.
2. Очистити його від шкірки, нарізати, додати тертий часник, рослинну олію.
3. Хліб нарізати, обсмажити до золотистої скоринки, натерти часником.
4. Зверху намазати хліб крем-сиром.
5. Викласти перець, руколу, полити соусом, посипати горіхами, полити бальзамічним соусом.